Sivu 1/1

Zeoliititon & fosfaatiton pesuaine

ViestiLähetetty: Ti Loka 23, 2012 09:12
Kirjoittaja TinttiQQ
Yritin selata tota pesuaineketjua löytääkseni sieltä vinkin pesuaineesta, joka sopii kestovaipoille (meillä pelkkiä taskuvaippoja) ja jossa EI ole fosfaattia eikä zeoliittia. No en löytänyt. Onko sellasta olemassakaan? Ja mielellään jos sellasta löytyis vieläpä jostain kaupasta eikä tarviis tilailla maapallon toiselta puolelta.. On nimittäin pesuaine ihan loppu ja pyykkikasa odottelis. Ajattelin lähteä ostamaan, mikäli sellaista mun kriteereihin sopivaa on olemassa. Että sais noi pyykit pestyä... Ja vois vielä huomennaki käyttää kestovaippoja..

Re: Zeoliititon & fosfaatiton pesuaine

ViestiLähetetty: Ti Loka 23, 2012 09:34
Kirjoittaja ninnu-84
Ole hyvä on ainakin zeoliititon ja fosfaatiton ja mun mielestä niissä on ihan ehdottoman parhaat tuoksut, raikkaat ja luonnolliset.

http://www.olehyvaluonnontuote.fi/ekokauppasi.html

Re: Zeoliititon & fosfaatiton pesuaine

ViestiLähetetty: Ti Loka 23, 2012 13:35
Kirjoittaja Nyysnääs
Serto colorissa ei ole kumpaakaan, eikä myöskään kirkasteita. Hajustetta kyllä hiukan on, mutta musta se on ihan kiva, mieto tuoksu. Itse pesen kyllä vaipat nestemäisellä erisanilla. Siinä lukee kyllä, että on fosfonaattia (onko sama asia kuin fosfaatti?). Pesupähkinöilläkin olen vaippoja pessyt, mutta niitä tilasin netistä, joten melkein "maapallon toiselta puolelta" :D .

Re: Zeoliititon & fosfaatiton pesuaine

ViestiLähetetty: Ti Loka 23, 2012 14:14
Kirjoittaja Tinttura
Erisan Color -jauhe. Ei zeoliittia, fosfaattia eikä hajusteita.

Re: Zeoliititon & fosfaatiton pesuaine

ViestiLähetetty: Ke Loka 24, 2012 21:04
Kirjoittaja gladiator
Muistelisin että Allegron Eco on myös ilman molempia.

Re: Zeoliititon & fosfaatiton pesuaine

ViestiLähetetty: To Marras 01, 2012 20:51
Kirjoittaja TinttiQQ
Kiitos vastauksista kaikille, päädyin ostamaan LV Coloria, joka myös zeoliititon ja fosfaatiton ja alle 5% saippuaa. Pari vaippapyykkiä ehdin sillä pesemään, mutta ikävää oli huomata että maitokakkatahrat jää sekä imuihin että etenkin fleecepintaisiin vaippoihin. Jokaisen vaipan huuhtelen käytön jälkeen ja kakkatahroihin levitän sappisaippuaa. Usein kyllä vaipat kuivuvat seuraavaan päivään ennen kuin ne pesen..

Re: Zeoliititon & fosfaatiton pesuaine

ViestiLähetetty: Su Helmi 17, 2013 09:48
Kirjoittaja mymmeli77
Kannattaa varmasti laittaa vaipat kannelliseen sankoon jotta kakkatuotokset eivät pääse kuivamaan. vaippasangossa vaipat pysyvät kosteina ja tämän vuoksi sitten myös tahratkin lähtevät paremmin irti.