Sivu 1/1

poikani valitsee kertiksen

ViestiLähetetty: Ti Kesä 08, 2010 07:55
Kirjoittaja doc
poikani on alkanut haluta ajoittain kertakäyttövaipan keston sijaan. ikää on 1 v ja 7 kk. täyskestoiltu ollaan alusta saakka ja päiväkodissa ollaan ainoat kestoilijat. meillä on kertakäyttövaippoja vessan nurkassa (jäänyt vatsataudin jälkeen ja matkavaippana) ja hän itse käy ottamassa nimenomaan housuvaipan ja alkaa sitä sovittelemaan. eletään aika vahvaa "minäitte" -kautta. iltapesun jälkeen ei tahdo saada mitään vaippaa päälle ja lähtee karkuun ja menee pissimään olohuoneen lattialle velmu ilme päällä, hakee toki itse harson jolla kuivaa jälkensä.
päiväkodissa juuri sovittiin että päiväunille laitetaan kertakäyttövaippa, koska siellä on usein housut kastuneet päiväunien aikaan. aiemmin keväällä jalassa oli villahousut taskuvaipan päällä ja tämä todennäköisesti peitti asian. potalla käyvät ahkerasti ja vaihtavat vaippaa myös ennen ja jälkeen unien. kotona meillä ei päiväunien aikana ole falskaus ongelmaa ollut, nukkuu selällään vaunuissa, päiväkodissa taas sängyssä jossa pyörii aika tavalla kuten kotona öisin. öisin meillä on ruskovillan villahousut ja onnikkaan yövaippa ja hyvin harvoin tulee mitään läpi.

tuntuu että nyt lähtee lipsumaan kertisten puolelle, ei siinäkään ole järkeä että pesee 2-3 kestovaippaa koneessa.

Re: poikani valitsee kertiksen

ViestiLähetetty: Ke Kesä 09, 2010 16:53
Kirjoittaja Hilmapulla
Pese samassa koneessa myös muuta 60 asten pyykkiä? Lakanoita,pyyhkeitä,vaatteita?

Re: poikani valitsee kertiksen

ViestiLähetetty: To Kesä 10, 2010 13:03
Kirjoittaja annas00
Meillä esikoinen (2,5v) on päiväkuiva, mutta joskus on takapakkipäiviä ja tarvitaan vaippaa. Yöllä myös vaippa on ihan pakollinen. Ja suunnilleen samoihin aikoihin kun siirryttiin käyttämään pikkareita, niin tyttö kieltäytyi käyttämästä kestoja. "Aika paksu vaippa" sanoo neiti ja repii pois. Ja niinhän se onkin, kun vaippaa tarvitaan vain kun siihen tarvitaan paaaljon imua. Ja koska meillä pienempi otti lennosta isomman L-koon vaipat käyttöön niin en oo kauheesti jaksanu harmitella asiaa. Kertsejä menee kuitenkin vain 1 (joskus 2) päivässä.. Onneksi tyttö tykkää käyttää myös harkkareita. Pitäis vaan ostaa vielä parit lisää niin taas kertsien määrä vähenis :)