vko 29 | Tiistai 16.7.2019.

SÄÄNNÖT - lue tämä ensin!

Ilmoita paikkakunnallasi järjestettävistä tapaamisista, esittelyistä, kursseista ym. kestovaippa-aiheisista tapahtumista. PÄIVÄMÄÄRÄ JA PAIKKAKUNTA OTSIKKOON!

SÄÄNNÖT - lue tämä ensin!

ViestiKirjoittaja Infotiimi » Ti Tammi 17, 2006 10:29

Tapahtumakalenteri on tarkoitettu kertaluonteisille tapahtumille ja kausittaisille alueellisille tiedoitteille.

Yksittäisen myyjän omat myynti-ilmoitukset, esittelytilaisuudet ym. vastaavat eivät ole sopivaa materiaalia ja kuuluvat mainoslistalle yahooseen tai kauppiaspalstalle.

Kirjoita tapahtuman päiväys ja paikkakunta aina otsikkoon!
Kirjoita mahdollisimman kuvaava otsikko paikan ja päivämäärän kera, jolloin jo klikkaamatta selviää, että kiinnostaako asia. Esimerkiksi näin: "Vaippojen ompelukurssi Lahdessa 10.10.2005".

Poista vanha ilmoitus
Ole ystävällinen ja auta ylläpitoa poistamalla oman viestisi tapahtuman jälkeen, mikäli kukaan ei ole lähettänyt ketjuun uutta viestiä omasi perään. Jos viestiisi on vastattu, et enää pääse sitä poistamaan itse. Tällaisessa tapauksessa muokkaa viestisi otsikko muotoon "saa poistaa" ja ylläpito poistaa viestin.

Postituslistat ja säännölliset kokoontumiset
Älä lisää tapahtumakalenteriin säännöllisiä kokoontumisia tai alueellisia postituslistaosoitteita. Niistä kannattaa tiedottaa aluetoiminta-forumilla, jossa viestiä ei koskaan poisteta.
Infotiimi
 

Paluu Kestovaippa-aiheiset tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kirjaudu