Joulukuun tapaamisia Kouvolassa

Etelä-Karjala, Kymenlaakso

Valvoja: Marja A.

Joulukuun tapaamisia Kouvolassa

ViestiKirjoittaja mwm » 21.11.2009 23:50

Maanantaina 7.12. klo 17 on syksyn viimeinen Monnaritapaaminen, eli kokoonnumme Korian Monitoimitalon kerhohuoneessa osoitteessa Kyntäjäntie 9, Koria.
Teemana on silloin Tee-Se-Itse. Tule kysymään ompelu- ja neulontavinkkejä kokeneilta TSI-henkilöiltämme, tai vaikka vain nepittämään vaippoja. Tapaamiseen voi myös tuoda ylimääräisiä kankaitaan, ja esim. swappailla eli vaihtaa niitä muiden kanssa.

Tämä on myös vaippakirppiskerta, eli tule myymään ylimääräiset vaippasi ilman paikkavarauksia tai -maksuja, ja tee itse löytöjä! Tuotteiden etukäteishinnoittelu helpottaa ja nopeuttaa myyntiä. Omat vaihtorahat mukaan.
Lisäksi paikan päältä voi ostaa uusinta Kestovaippa-lehteä TSI-teemalla vaikka kaverille (joulu)lahjaksi. Kevään lehteäkin on vielä muutama jäljellä, teemana kestoilun perusteet sekä vastasyntyneen kestoilu. Ja pimeisiin iltoihin löytyy yhdistyksen logolla varustettuja heijastimia, sekä ompeluun kangasmerkkejä.
Kahvi- ja teetarjoilu.

Torstaina 17.12 on vuorossa lasten pikkujoulujuhlat Kuovin perhepuistossa Lehtomäessä klo 13-15. Jos haluatte osallistua pikkujoululahjajakoon, niin ottakaa pieni lahja mukaanne omille lapsillenne.
Kahvi-, mehu ja piparitarjoilu.

Tapaamisiin on vapaa pääsy.
Tervetuloa!

Terveisin Kestovaippayhdistyksen Kouvolan osasto

P.S. Joulukuussa on myös luvassa äitien pikkujoulut, ilmoittelemme niistä heti kun meillä on tarkemmat tiedot ajasta ja paikasta.
mwm
 
Viestit: 365
Liittynyt: 14.01.2009 15:30

Paluu Kaakkois-Suomi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron